AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını uzamış görmek

Kahve falında sakalını uzamış görmek

Kahve falında sakalını uzamış görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında sakalını uzamış gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Kahve falında sakalı uzamış görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sakalları uzamış görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Kahve falında sakal uzaması görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında bıyık uzaması görmek dertleşerek moral bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir