AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzamış kaş görmek

Kahve falında uzamış kaş görmek

Kahve falında uzamış kaş görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, muradına eremeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında uzamış kaş gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmalısınız, iyimser olmanız yanlış algılama veya yorumlama sorunlarına neden olabilir veya karşıt görüşlü kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kaş uzaması görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları uzamış görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında kaşların uzamasını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış kaş görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçını uzamış görmek gelirinin sürekli olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işarettir.

Kahve falında birini boyu uzamış görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak uzaması görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir