AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı uzamış birini görmek

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işinin aksayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı uzamış birini gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sakal uzaması görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında sakalı uzamış görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalları uzamış görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek rütbesinin yükseleceğine, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir