AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek

Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek

Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini bıyıklı gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı erkek bebek görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadını bıyıklı görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Kahve falında bıyıksız olduğunu görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir