AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık traş olmak

Kahve falında bıyık traş olmak

Kahve falında bıyık traş olmak kısa süreli karlar elde edileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet eder.

Kahve falında bıyık traş olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Kahve falında bayanda bıyık görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, tövbe etmeden vefata delalet etmektedir.

Kahve falında bıyık kısaltmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç bıyık görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında bıyık sakal kesmek fedakârlıklar yapacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında yarım bıyık görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek neşeli bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği bıyıklı görmek kazançlı çıkacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir