AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık kısaltmak

Kahve falında bıyık kısaltmak

Kahve falında bıyık kısaltmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık kısaltmak gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında bıyığını kısaltmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık kısaltmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek verilen  sözlerin tutulacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına inanılır.

Kahve falında bıyık kıllarını almak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında bıyıksız görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir