AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanda bıyık görmek

Kahve falında bayanda bıyık görmek

Kahve falında bayanda bıyık görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ağzının tadının bozulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayanda bıyık gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bayan görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayanın bıyık görmek işlerinin rast gideceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bayanda bıyık görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında bayanı bıyıklı görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bıyık görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma bıyık takmak belaya ve derde düşeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir