AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım bıyık görmek

Kahve falında yarım bıyık görmek

Kahve falında yarım bıyık görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının katbekat artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarım bıyık gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Kahve falında yarım bıyık görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yarım vücut görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarım altın çalmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım mezar görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım çikolata görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım simit görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işarettir.

Kahve falında yarım kapı görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım elma görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir