AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı görmek

Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı görmek

Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, insanları kıracağına, üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıklarını almak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi bıyığı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında bıyık kılı görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir