AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıksız görmek

Kahve falında bıyıksız görmek

Kahve falında bıyıksız görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların aşılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıksız gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Kahve falında bıyıklarını almak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyık görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Kahve falında bıyıklı birini görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makasla bıyık kesmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığını düzeltmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına inanılır.

Kahve falında bıyıklı adam görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyığını yolmak yeni alanlara yöneleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir