AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık kıllarının almak

Kahve falında bıyık kıllarının almak

Kahve falında bıyık kıllarının almak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında bıyık kıllarının almak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Kahve falında bıyık kıllarının almak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işaret eder.

Kahve falında bıyık kılı görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Kahve falında bıyık kıllarını almak büyük fırsatların kapısını açacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kadının bıyıklı görmek aksiliklerin son bulacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında ağdayla bıyık almak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalettir.

Kahve falında bıyıklı bayan görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bıyığını kısaltmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında takma bıyık takmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir