AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal bıyık görmek

Kahve falında sakal bıyık görmek

Kahve falında sakal bıyık görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bıyık gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık ve sakal görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir