AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık kılı görmek

Kahve falında bıyık kılı görmek

Kahve falında bıyık kılı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yüzünün güleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bıyık kılı gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında bıyık kıllarının almak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyık kıllarını almak genç kimselere eğitim vereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık kılı görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyığı çıkmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıyık kısaltmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında saç bıyık kesmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bıyık taramak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir