AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek

Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek

Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, maddi zararın büyük olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ona kol kanat gereceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bıyığın kesildiğini gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bıyık kesilmesi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalettir.

Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyığının kesildiğini görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyık bıraktığını görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bıyık kıllarının almak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında bıyık kısaltmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir