AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanın bıyık görmek

Kahve falında bayanın bıyık görmek

Kahve falında bayanın bıyık görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, heveslerinin biteceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanın bıyık gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bayanda bıyık görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında bayanın bıyık görmek rütbe edineceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işarettir.

Kahve falında bayanı bıyıklı görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı bayan görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadında bıyık görmek hastalıklarının iyileşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının bıyıklarının çıktığını görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir