AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığının kesildiğini görmek

Kahve falında bıyığının kesildiğini görmek

Kahve falında bıyığının kesildiğini görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalettir.

Kahve falında bıyığının kesildiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında bıyığının kesildiğini görmek rahat nefes almaya başlayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık kesilmesi görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında kaş bıyık görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağdayla bıyık almak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında bıyığını kısaltmak ailesindeki huzurun bozulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık traşı olmak bol kazançlı günler geçireceğine, parasal krizler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir