AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bıyık bıraktığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bıyıklı görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bıyıksız görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hasta ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı olmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kızda bıyık görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık kıllarının almak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir