AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağdayla bıyık almak

Kahve falında ağdayla bıyık almak

Kahve falında ağdayla bıyık almak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kısmetinin artacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında ağdayla bıyık almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Kahve falında ağdayla bıyık almak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında ağda yapan birini görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında kuaförde ağda yaptırmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kola ağda yaptırmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sir ağda görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağdayla bacak almak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yüze ağda yapmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir