AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş bıyık görmek

Kahve falında kaş bıyık görmek

Kahve falında kaş bıyık görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kaş bıyık gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek kişinin fakirleşeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş bıyık görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kaş ve bıyık görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebekte bıyık görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında kendinde bıyık görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir