AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmiş mum görmek

Kahve falında bitmiş mum görmek

Kahve falında bitmiş mum görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, talihinizin artacağına, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bitmiş mum gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın önerisiyle yeni bir yatırım için girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında bitmiş mum görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muma üflemek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında pembe mum görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mumbar dolması yapmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mum görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi mum görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda mum görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta mum görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir