AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz kalemini kaybetmek

Kahve falında göz kalemini kaybetmek

Kahve falında göz kalemini kaybetmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, rahat yüzü göreceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek malının ve parasının çoğalacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine yorulur.

Kahve falında kalem kaybetmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kalemini kaybetmek düzenli bir işe kavuşulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kalemi kaybetmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ters giden durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne kalem çektiğini görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, bir sıkıntıya girmeye rivayet eder.

Kahve falında rengarenk göz kalemi görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir