AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkin olmak

Kahve falında bitkin olmak

Kahve falında bitkin olmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkin olmak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında bitkinin görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitkin olmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında birini bitkin görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek rütbesinin artacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir