AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkinin görmek

Kahve falında bitkinin görmek

Kahve falında bitkinin görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında bitkinin gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek elindekileri de kaptıracağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bitkin olmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bitkin görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek insanlara küsüleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında bitkinin görmek saygın biri haline geleceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir