AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında bitkinin görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, insanların hayır dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında bitkin olmak eldeki imkanların giderek azalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bitkin görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir