AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkiler görmek

Kahve falında bitkiler görmek

Kahve falında bitkiler görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bitkiler gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında ev bitkisi görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında süs bitkisi görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan bitki dikmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında bitki kurdu görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında saksı bitkisi görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalettir.

Kahve falında bitki yetiştirmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında toprakta bitki görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bitkilerle konuşmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir