AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkilerle konuşmak

Kahve falında bitkilerle konuşmak

Kahve falında bitkilerle konuşmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bitkilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Kahve falında bitkilerle konuşmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, huzur içinde yatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitki dikmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında bitki ekmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı bitkisi görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı bitki görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalettir.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz bitkisi görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bitki görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir