AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan bitki dikmek

Kahve falında topraktan bitki dikmek

Kahve falında topraktan bitki dikmek kafasının sakinleşeceğine, hasretlerin biteceğine, kendisini eve kapatacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan bitki dikmek gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında topraktan bitki dikmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında toprağa bitki dikmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bitki dikmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bitki dikmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında toprak ve bitki görmek beklenen mirasın alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta bitki görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir