AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta bitki görmek

Kahve falında toprakta bitki görmek

Kahve falında toprakta bitki görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta bitki gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında toprağa bitki ekmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta bitki görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, daha pozitif biri olacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan bitki dikmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında toprağa bitki dikmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek kendini her konuda geliştireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında toprak ve bitki görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda bitki sulamak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik bitkisi görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir