AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs bitkisi görmek

Kahve falında süs bitkisi görmek

Kahve falında süs bitkisi görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında süs bitkisi gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında süs bitkisi görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bitki dikmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalettir.

Kahve falında çiçeksiz bitki görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında bitki çayı görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında bitki tohumu görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk bitkisi görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık bitkisi görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kekik bitkisi görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir