AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitki kurdu görmek

Kahve falında bitki kurdu görmek

Kahve falında bitki kurdu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, başarı kazanılacağına, yarardan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitki kurdu gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında bitki kurdu görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitki sulamak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında köklü bitki görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında bitki tohumu görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitki çiçek görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında filizlenen bitki görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir