AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı bitkisi görmek

Kahve falında saksı bitkisi görmek

Kahve falında saksı bitkisi görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kalabalıktan uzak olacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı bitkisi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Kahve falında saksıda bitki görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında saksı içinde bitki görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda bitki sulamak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında saksı bitkisi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işarettir.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa bitki dikmek saadete ereceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı bitki görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir