AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitki yetiştirmek

Kahve falında bitki yetiştirmek

Kahve falında bitki yetiştirmek talihin yüzlerine güleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında bitki yetiştirmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında bitki yetiştirmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki dikmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulur.

Kahve falında bitki kurdu görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bitki yemek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitki ekmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, makamının artacağına yorulur.

Kahve falında çilek bitkisi görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli bitki görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir