AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitişik parmak görmek

Kahve falında bitişik parmak görmek

Kahve falında bitişik parmak görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bitişik parmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında bitişik parmak görmek fikirlerinin çatışacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakları bitişik görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bitişik kaş görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları bitişik görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, zorluklarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bitişik evler görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında parmak dikmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak kinin ve nefretin son bulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir