AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları bitişik görmek

Kahve falında kaşları bitişik görmek

Kahve falında kaşları bitişik görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları bitişik gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında bitişik kaş görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları bitişik görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitişik evler görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları bitişik görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitişik parmak görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına yorulur.

Kahve falında kaş boyatmak sağlığının yerine geleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına işarettir.

Kahve falında kaşın döküldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir