AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları bitişik görmek

Kahve falında parmakları bitişik görmek

Kahve falında parmakları bitişik görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakları bitişik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında parmakları bitişik görmek hayata küseceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bitişik parmak görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek fikirlerinin can bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında bitişik evler görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bitişik kaş görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları bitişik görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir