AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını bitişik görmek

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını bitişik gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bitişik kaş görmek aile içinde husumet gelişeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları bitişik görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakları bitişik görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitişik parmak görmek kafa dinleyeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bitişik evler görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk kaş görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında az kaş görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir