AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitişik kaş görmek

Kahve falında bitişik kaş görmek

Kahve falında bitişik kaş görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında bitişik kaş gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitişik kaş görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, beklenilen takdiri alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşları bitişik görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bitişik evler görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bitişik parmak görmek hanesinin bollukla dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakları bitişik görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek ters giden durumların düzeleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını bozuk görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir