AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitişik evler görmek

Kahve falında bitişik evler görmek

Kahve falında bitişik evler görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bitişik evler gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Kahve falında bitişik evler görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakları bitişik görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bitişik kaş görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kaşları bitişik görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında bitişik parmak görmek rahatının da yerine geleceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğduğum evi görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında evde rüzgar görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir