AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını bozuk görmek

Kahve falında kaşlarını bozuk görmek

Kahve falında kaşlarını bozuk görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını bozuk gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bozuk kaş görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarını bozuk görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kaşını almak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalettir.

Kahve falında kaşı birleşik görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş aldığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaşının ortasını almak bir hastalığa maruz kalacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş koparmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş tıraş etmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir