AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit yumurtası temizlemek

Kahve falında bit yumurtası temizlemek

Kahve falında bit yumurtası temizlemek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ticarette başarılı olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, içine fesat düşeceğine yorulur.

Kahve falında bit yumurtası temizlemek gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında bit yumurtası temizlemek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bit yumurtası görmek bunalımlı günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında bitleri temizlemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bit temizlediğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bitini temizlemek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında kafadan bit temizlemek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir