AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta bit yumurtası görmek

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit yumurtası gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek yüklü miktarda para kazanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek anlaşmazlıkların biteceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bit yumurtası görmek kendi işinin sahibi olunacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında bit yumurtası temizlemek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçındaki biti öldürmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında saçında bit öldürdüğünü görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçından bit almak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir