AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan bit temizlemek

Kahve falında kafadan bit temizlemek

Kahve falında kafadan bit temizlemek bunları en doğru şekilde kullanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, onun istediği yoldan gideceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit temizlemek gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Kahve falında kafadan bit temizlemek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan bit görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulur.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan bit dökmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kafadan bit almak bazen fakirlik görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan sirke temizlemek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan akan kan görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan kurşun yemek de elinin bollaşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir