AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitleri temizlemek

Kahve falında bitleri temizlemek

Kahve falında bitleri temizlemek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında bitleri temizlemek gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında saçtan bit temizlemek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kafadan bit temizlemek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından bit temizlemek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bitleri temizlemek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında başkasının bitlerini temizlemek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bit sirke temizlemek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit temizlemek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir