AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit yumurtası görmek

Kahve falında bit yumurtası görmek

Kahve falında bit yumurtası görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Kahve falında bit yumurtası gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek huzurun kaçacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Kahve falında bit yumurtası temizlemek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında bit yumurtası görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, başının ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini bitli görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kuran bitirmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında biti eline almak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir