AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında bit yumurtası görmek

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, rahatın yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında bit yumurtası gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işarettir.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bit yumurtası görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında bit yumurtası temizlemek yetki sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının içinde bit görmek karısının çok mutlu olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında saçlarımda bit görmek konfor içinde olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek dinini yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarda bit görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir