AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bitini temizlemek

Kahve falında başkasının bitini temizlemek

Kahve falında başkasının bitini temizlemek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aile hayatının bozulacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, dertlerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının bitini temizlemek gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında saçta bit temizlemek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçtan bit temizlemek kısmetin ve talihin açılacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bitini temizlemek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında saçından bit temizlemek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, ilim irfan öğreneceğine delalettir.

Kahve falında başkasının bitlerini temizlemek huzurunu kaybedeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasından bit temizlemek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bitleri temizlemek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir