AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran bitirmek

Kahve falında kuran bitirmek

Kahve falında kuran bitirmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kısmetinin hep açık olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuran bitirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında kuran bitirmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında bitmemiş inşaat görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında bir işi bitirememek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan bit görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bit tutmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bitmiş sigara görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza delalet eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bit bulmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir