AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bitli görmek

Kahve falında kendini bitli görmek

Kahve falında kendini bitli görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında kendini bitli gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında bit sirke görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bitlerini temizlemek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, malının da hiç olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü bit görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bitmiş ev görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitmeyen yemek yemek rahat erileceğine, maddi gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı bit öldürmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir