AnaSayfa / Genel / Kahve falında biti eline almak

Kahve falında biti eline almak

Kahve falında biti eline almak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, büyük zararlar getireceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında biti eline almak gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Kahve falında biti eline almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde bit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında elinde bit öldürmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bit yada pire görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyen bit görmek huzur dolu günler geçireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane bit görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bit görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve bit görmek maddi açıdan nefes alınacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir