AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, tövbelerin kabul olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek rahat bir dönem yaşanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulur.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet sürmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yokuş aşağı koştuğunu görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı bakmak kişinin zor günlerden geçeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir